facebook
Monden

Marele actor Florin Piersic se confrunta cu grave probleme de sanatate! A ajuns aproape de nerecunoscut!

Peste doar o lună şi jumătate, maestrul Florin Piersic va împlini 82 de ani. Recent, actorul a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate, care i-au afectat starea generală. O imagine postată de Marcel Pavel a stârnit îngrijorare în rândul fanilor marelui actor. 

O fotogragie realizată recent, în care Florin Piersic apare alături de Marcel Pavel, a îngrijorat multă lume. Actorul pare mult mai slab, obosit şi foarte palid. Deşi se ţine bine pentru vârsta lui, fotografia îl pune într-o lumină în care fanii acestuia nu l-au mai văzut până acum.

„Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin pe picioare. Mi-a zis o doctoriţă din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în ţară, mi-a trimis prin poştă un pachet mare cu medicamente, pe care să le iau la ore fixe. O perioadă am luat şi câte 40 de pasile pe zi, dar la final am fost ca nou”, a povestit Florin Piersic, în urmă cu câteva luni, pentru wowbiz.ro.

Share Page

Close