facebook
Constanta

Marele castigator la Loto 6 din 49 a anuntat ce va face cu banii

Agenția 13-013 din Constanța nu i-a purtat ghinion în cele din urmă marelui câștigător la Loto 6 din 49, cum au crezut mulți  inițial. Acesta a venit în a patra zi după extragere și a povestit cum a ajuns să câștige 1,3 milioane euro. Singurul „ghinion” rămâne acela că taxele și impozitele îi lasă mai puțin de un milion de euro.

În cursul zilei de joi, 7 decembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 3 decembrie.

Posesorul biletului norocos este din Constanța, are peste 50 de ani, joacă de peste 30 de ani la Loteria Română și cel mai mult îi place să-și încerce norocul la Loto 6/49 și la lozul răzuibil „Zodiac”. A declarat că până acum nu a câștigat decât sume mici, dar că „simțea de ceva vreme că norocul cel mare se apropie”.

Câștigătorul a mai povestit că a jucat, ca de obicei, într-o zi de sâmbătă numai că, de data aceasta, constănțeanul a hotărât să joace trei variante în loc de două. Cea de-a treia variantă s-a dovedit a fi cea câștigătoare! Cu excepția unui singur număr, care are semnificație personală, celelalte numere au fost alese la întâmplare. Cu banii câștigați dorește să-și ajute copiii și să călătorească prin țară.

Share Page

Close