facebook
Monden

Mesaj tulburator al fostei sotii a lui Andrei Gheorghe: Iubitul meu…

Petruța Gheorghe, fosta soție a cunoscutului jurnalist, a publicat pe contul de socializare un mesaj tulburător în memoria fostului său partener de viață. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani, însă au fost extrem de discreți.

Petruța Gheorghe, a scris un mesaj emoționant. Ea are trei copii, dintr-o relație anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani). Andrei Gheorghe avea o relație foarte apropiată cu ei și i-a iubit ca pe copiii lui biologici.

„Iubitul  meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe, potrivit Libertatea.ro.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Din primele cercetări se pare că jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator, cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit, în baia casei sale.

Share Page

Close