facebook
Comentariul zilei

Mesajul lui Celentano din Las Fierbinti pentru guvernantii romani face ocolul internetului

Un nou mesaj teribil al unei vedete ProTV la adresa politicienilor. Vremea rea de afară l-a făcut pe celebrul Celentano din Las Fierbinţi să re revolte pe propriul blog

În loc să se enerveze pe autorități că nu s-au mișcat destul de repede cu deszăpezirea, în loc să se alăture celor plini de nervi la volan, a ales să fie calm, să facă mișto și, mai ales, să ne amintească tuturor un lucru: se întâmplă la fel în fiecare an, când ninge mai serios! Mereu vremea ne ia prin suprindere!

Adrian Văncică nu e la prima răbufnire de acest fel. În ianuarie i-a ‘distrus’ pur şi simplu pe guvernanţi. “S-a nins… s-a viscolit… s-a panicat… s-a de toate…. Ce va tot dați cu curul de tavan că s-au închis școlile și că așa ceva nu se poate? Că nu sunt deschise autostrăzile și că rușine…? Că nu se poate circulă în condițiile astea și că sictir cu primăria ta cu tot? Că autoritățile nu gestionează bine situația?

Oameni minunați? Sunteți nebunei? Păi, ce? Primăvara, toamna sau vara se poate circula? La Universitate, în intersecție, dacă dai doi scupați mai sănătoși e gata ambuteiajul. Oricând. În afară de iarnă, e mai bine în vreun fel? Va simțiți în mai mare siguranță pe străzi? Nu sunt mereu probleme? Și nu zic doar de trafic… Vara gropi, toamna inundații, primăvara gripă și tot anul scumpiri. În general… nasol,vorba poetului. Cam așa e pe aici… Și acum ne speriem că a dat zăpada peste noi? Când au gestionat autoritățile noastre cum trebuie vreo întâmplare nefericită? Nu-mi amintesc. A nu se înțelege că zăpadă e nefericită.

Hai să ne mai potolim, că de nervi la volan și de lipsa de locuri de parcare în București o să avem parte până o să murim. Și dacă te enervezi, n-o să treacă mai des oamenii cu lama pe strada ta, tot prea târziu o să vină”, a scris Văncică.

Share Page

Close