facebook
Monden

Mesajul lui Florin Piersic pentru Mircea Badea. Oreste Teodorescu a fost invitatul de seama al maestrului

Florin Piersic a fost sărbătorit de clujeni, sâmbătă seara, în sala arhiplină a cinematografului care-i poartă numele, cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani. În primul rând, printre invitaţii speciali, alături de mitropolitul ortodox al Clujului, de episcopul greco-catolic, de preşedintele Academiei Române, de primarul Clujului şi de alte oficialităţi şi personalităţi locale s-a aflat şi omul de televiziune Oreste Teodorescu. 

Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca a fost arhiplin, sâmbătă seara, la evenimentul „omagial cultural-artistc” organizat de Primărie pentru Florin Piersic cu ocazia aniversării vârstei de 83 de ani. Primul rând a fost rezervat invitaţilor speciali precum: Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, episcopul grec-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, primarul Emil Boc, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe (căruia actorul i-a botezat un copil-nr), actriţa Medeea Marinescu, plus alte oficialităţi şi personalităţi locale, dar şi un invitat „surpriză”: jurnalistul Oreste Teodorescu.

Acesta a fost invitat de realizatorul TV Rareş Bogdan, care a prezentat evenimentul alături de Irina Margareta-Nistor.

Florin Piersic a vorbit cu fiecare dintre „invitaţii speciali” din primul rând, povestind amintiri cu ei, transmiţându-le diferite mesaje şi chiar făcând glume pe seama lor.

„Mă bucur că ai avut ideea excepţională să-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de când era pereche cu Badea”, i-a spus Piersic lui Rareş Bogdan.

„Erai pereche cu Badea, dar atunci eraţi bine, eraţi formidabili şi m-aţi invitat la nişte emisiuni. Atunci mi-am dat seama că sunt mai deştept decât voi.”, a spus îndrăgitul actor şi a adăugat, zâmbind: „Mă joc, bineînţeles, cu voi”.

„Dar te ţin minte de atunci atât de bine şi de te urmăresc cum îl urmăresc şi pe duşmanul tău, dar datorită mie aş dori foarte tare să vă împăcaţi”, i-a transmis actorul.

Florin Piersic a  fost sărbătorit la împlinirea vârstei de 83 de ani în cadrul unui eveniment special, cu momente de teatru, operă şi folclor. „Având în vedere că artistul Florin Piersic împlineşte 83 de ani dorim să organizăm un eveniment omagial cultural-artistc deosebit în data de 26 ianuarie 2019, în cinematograful „Florin Piersic” cu momente unice de teatru, operă şi folclor” – se arată în Hotărârea adoptatăde consilierii locali clujeni.   Din suma alocată pentru eveniment – 130.000 de lei – vor fi acoperite onorariile, transportul cazarea şi masa artiştilor invitaţi (100.000 de lei), sisteme de sonorizare şi lumini (5.000 de lei),  recepţie (25.000 de lei).

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Share Page

Close