facebook
Videoclipul zilei

Mesajul presedintelui Iohannis pentru Dragnea: Niciun decident politic, niciunul, nu are mandat de la romani sa faca asa ceva!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Deși nu i-a rostit numele, președintele a avertizat că legile justiției nu trebuie să folosească interesului unui politician cu dosare penale.

”Nu trebuie să devenim un exemplu negativ în Europa făcând legi pentru ca anumiți conducători politici să scape de dosare!

Nici un politician nu poate și nu trebuie să tranzacționeze în propriul lui folos renunțarea la principiile pe care s-a construit, pe care s-a constituit, România democratică după revoluția din ’89.

Niciun decident politic – atenție, niciun decident politic! – nu are mandat de la români să facă așa ceva!

Faptul că cineva sau un partid a fost ales să conducă înseamnă că a fost ales să conducă pentru România, pentru români, și nu pentru a scăpa un lider politic de închisoare.

În România standardul legislativ nu poate să fie dosarul penal al unui lider sau al altuia! În România standardul în materie de legiferare trebuie să redevină respectul pentru normele de drept intern, european și internațional, și în primul rând trebuie să se revină la respectul pentru Constituție.”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Share Page

Close