facebook
Angajari

Meseria chiar e ”bratara de aur”! Salarii de la 3000 de lei ”in mana” pana la 6000 de lei pentru meseriasi!

Tâmplarii cu experienţă sunt plătiţi cu venituri de circa 5.000 de lei pe lună, mecanicii auto – cu 3.000 de lei „în mână”, iar instalatorii sunt ofertaţi cu salarii de până la 2.800 de lei pe lună. 

Iata mai jos care este oferta de muncă disponibilă pentru meseriaşi, care sunt aşteptările angajatorilor de la candidaţi şi cu cât sunt dispuşi să-i plătească.

Mecanicii întreţinere utilaje grele sunt angajaţi pe salarii nete de 2.500 de lei lunar negociabil, la care se adaugă bonuri de masă şi de performanţă, precum şi ore suplimentare plătite. Candidatul potrivit pentru acest post e mecanic cu experienţă în reparaţii şi întreţinere de utilaje grele Volvo şi CAT, conform anunţului de recrutare care poate fi accesat la acest link.Instalatorii şi tehnicienii instalaţii termice-sanitare sunt recrutaţi în această perioadă pe salarii de 2.600 de lei – 2.800 de lei lunar. Informaţii suplimentare despre aceste posturi găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi aici.

Salariu de 3.000 de lei lunar „în mână”, fără muncă în zilele de sîmbătă şi duminică. Aceasta este oferta de angajare a unui service din Bucureşti pentru mecanici autopotrivit unui anunţ de recrutare pe care-l puteţi consulta aici. Candidatul eligibil pentru acest post are calificare şi experienţă în domeniu, e serios şi comunicativ.

Mecanic auto, instalator GPS sisteme şi debitmetre, angajat pe venituri de 3.000 – 4.000 de lei pe lună. Angajatul va primi maşină de serviciu, telefon, bani pentru deplasări. Pe lângă salariu, angajatul va primi şi bonusuri pentru instalări. Salariul angajatului începe de la 2.000 de lei, la care se adaugă premii pentru instalări de la 1.000 de lei până la 2.000 de lei, potrivit anunţului de recrutare.

Tâmplarii calificaţi sunt ofertaţi în această perioadă cu venituri de 5.000 – 6.000 de lei pe lună, cu ore suplimentare plătite, dar şi prime de sărbători.
Angajatorii caută pentru acest acest post oameni care stăpânesc operaţiunile de debitare, găurire, frezare, asamblare mobilier şi care au cel puţin trei ani experienţă în domeniu.

Sursa: economica.net

Share Page

Close