Stirea Zilei

Mihai Gadea audiat la Curtea de Apel Bucuresti intr-un dosar de SANTAJ!

In cadrul audierilor în dosarul de şantaj Antena Group – RCS & RDS, la Curtea de Apel Bucureşti a fost audiat în calitate de martori, Mihai Gâdea - directorul Antena 3, şi Mihai Dinei, membru în Consiliul de Administraţie al companiei RCS & RDS, conform DIGI24.RO.Potrivit procurorilor, directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, l-ar fi ameninţat pe administratorul RCS & RDS cu demararea unei campanii de denigrare dacă nu e de acord cu un contract de retransmisie a televiziunilor din grupul INTACT, favorabil acestuia.În acest dosar, omul de afaceri Dan Voiculescu şi fiica sa, Camelia, sunt judecaţi pentru complicitate la şantaj. Curtea de Apel Bucureşti a amânat miercuri, pentru 23 septembrie, judecarea dosarului în care Dan Voiculescu a fost trimis în judecată pentru şantajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.


Citeste si: INCREDIBIL! Mihai Gadea, cel mai mizerabil om de televiziune! Toata lumea considera asta! Julio Iglesias Jr. da DE PAMANT cu Antena 3 PENTRU PORCARIA facuta! Ca la usa CORTULUI! Atac cu SPUME la GURA impotriva lui Basescu!
Motivul amânării l-a constituit faptul că avocatul lui Sorin Alexandrescu nu s-a prezentat în instanţă, acesta fiind de altfel amendat de judecători cu suma de 1.000 de lei. Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, şi Dan Voiculescu au fost trimişi în judecată pe 1 octombrie 2013, fiind acuzaţi în legătură cu folosirea instituţiilor media (televiziuni, publicaţii online şi scrise) pentru şantaj cu scopul obţinerii de foloase materiale ilicite însemnate. Sursa: DIGI24.RO

25 iun 19:03