Stirea Zilei

Mircea Badea a turbat de furie dupa ce Antena 3 a fost condamnata pentru SANTAJ! Atac la o vedeta Digi: E complet CRETIN! Mi-e scarba de el!

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea lanseaza un atac dement la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu, pe care il catalogeaza „complet cretin”. „DIGI titra astazi urmatorul FAKE NEWS: ‘Antena3, condamnata penal’. In mod firesc a intrat live CTP care a slobozit pe gaura gurii urmatoarele:

‘Iata ca toate sustinerile partii in cauza in legatura cu faptul ca acest proces ar fi fost indreptat impotriva lui Dan Voiculescu, ca el era tinta, de fapt, a intregului proces, iata ca ele nu se dovedesc adevarate’, a subliniat CTP. ‘Cererea de inchisoare cu executare a procurorilor, cat si cererea instantei inferioare au fost anulate de catre instanta superioara, care l-a achitat pe dl. Voiculescu’.

Asadar, logica treninguristului este urmatoarea: pentru ca instanta l-a achitat pe domnul Voiculescu, e clar ca dosarul facut de Kovesi in care se cerea intemnitarea domnului Voiculescu, nu-l viza pe acesta. Batranelul de mingi este complet cretin. Daca nu mi-ar fi scarba de CTP, mi-ar fi mila”, a scris Mircea Badea pe blogul sau. Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat miercuri sentinta definitiva in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, in care sunt inculpati fostul director al Antena TV Group Sorin Alexandrescu, omul de afaceri Dan Voiculescu si fiica acestuia, Camelia Voiculescu.

* Astfel, fostul director al Antena TV Group Sorin Alexandrescu a fost condamnat miercuri de ICCJ la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru infractiunea de santaj. * Camelia Voiculescu a fost condamnata la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la santaj, cu un termen de incercare de 3 ani si sase luni. * Antena TV Group a fost sanctionata cu o amenda penala de 200.000 lei. * Tot in acest dosar, omul de afaceri Dan Voiculescu a fost achitat pentru infractiunea de complicitate la santaj. Instanta a mai dispus ca decizia sa fie publicata pe Antena 1, de zece ori, timp de o luna, in intervalul orar 18,00 — 20,00. Magistratii Instantei supreme au admis miercuri apelurile declarate de DNA si inculpati si a modificat sentinta data de Curtea de Apel Bucuresti.

29 iun 08:02