10.4 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStirea zileiMircea Lucescu, despre sentintele din Dosarul Transferurilor: S-a exagerat!

Mircea Lucescu, despre sentintele din Dosarul Transferurilor: S-a exagerat!

in:

Stiri pe acelasi subiect

In opinia tehnicianului Mircea Lucescu, sentinta dictata de Curtea de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor este exagerata, acesta considerand ca era suficient ca justitia sa-i oblice pe cei gasiti vinovati in acest caz sa returneze banii pe care i-au obtinut.

„S-a exagerat. Ne-a pus intr-o situatie destul de delicata pe toti cei care lucram in fotbal, pentru ca astazi m-am dus la antrenament si unii radeau si ma intrebau ce se intampla in fotbalul romanesc. Nu m-am simtit nici eu bine. Nu trebuia sa se ajunga la astfel de situatii care dau o imagine jalnica fotbalui romanesc. Cine a gresit… asta nu se poate cuantifica. Un jucator a fost propus, cineva a acceptat sa fie transferat acolo. S-a exagerat mult. S-a obtinut mult mai mult pe jucatorii romani decat meritau ei. Unii dintre ei, 2-3 au fost… In fotbal, sunt foarte multe cheltuieli pe care cei din afara nu le stiu. Toata lumea crede ca se castiga din fotbal, nu se castiga din fotbal, in nicio tara nu se castiga din fotbal. Din fotbal se castiga popularitate, se castiga imagine, alte lucruri, ca urmare a acestei popularitati. Nu pot sa spun ca sunt nevinovati, pentru ca nu stiu asta, eu spun ca este o exagerare. Era de ajuns o amenda daca sunt vinovati, sa intoarca banii… Nu se poate ajunge la astfel de sanctiuni. Puteau fi suspendati”, a spus Lucescu la DigiSport.

Tribunalul Bucuresti i-a achitat, in 3 aprilie, pe toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor de jucatori, respectiv Ioan si Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Cristi Borcea, Gigi Netoiu si Gheorghe Popescu.

Decizia a fost contestata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie la Curtea de Apel Bucuresti, care initial trebuia sa dea un verdict la 2 noiembrie, dar a amanat pronuntarea unei sentinte pentru 12 noiembrie, cand a dictat sentinte cu inchisoare intre trei si opt ani pentru cei opt oameni de fotbal.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version