facebook
Stirea zilei

Motivul pentru care Andreea Marin nu vrea sa mai auda in viata ei de Capatos! Dezvaluiri dupa ani de zile…

Se spune ca e pacat sa tii dusmanie pe cineva dar iata ca in shobiz-ul romanesc vedetele se urasc pe viata pentru lucruri uneori puerile pentru oamenii normali. Este si cazul izolarii dintre Andreea Marin fosta prezentatoare a celebrei emisiuni “Surprize, Surprize”.

Foarte putini cunosc persoanele cu care Andreea ar fi avut probleme. In aceasta categorie intra si prezentatorul Dan Capatos. Acesta a dezvaluit motivul pentru care a ajuns la cutite cu Andreea Marin. Prezentatorul s-a amuzat copios, amintindu-si de un moment care a avut loc in urma cu mai multi ani si cum s-a suparat pe el “Zana surprizelor“.

“Prezentam o emisiune de monden pe vremea aceea. A venit Andreea Marin la noi la platou si noi am luat-o si am filmat-o de cand a venit,, pana a intrat in platou, emisiunea in sine si apoi la plecare, pentru ca doreau si colegii de la Observator sa faca o stire cu treaba asta. Doar ca, in momentul in care Andreea a intrat in platou, ea s-a impiedicat si a cazut. Dupa acest eveniment, ea mi-a spus <<Dane, nu cumva sa apara asa ceva la televizor>>, iar eu mi-am dat cuvantul de onoare ca nu o sa se intample. S-a terminat emisiunea, am condus-o la masina , iar apoi m-am intors in redactie, nu o sa uit niciodata, si ma uit pe ecrane si vad cazatura Andreei. M-am dus repede la colegi si le-am spus ca i-am promis ca nu o sa apara cazatura, iar ei mi-au replicat <<Las-o, ca nu o sa se supere ca a cazut la fel ca in clipul lui Stefan>>. Apoi a sunat-o toata lumea, dar nu a vrut sa inteleaga faptul ca eu nu am avut nicio vina”, a povestit Dan Capatos.

sursa: cancan.ro

Share Page

Close