facebook
ACTUALITATE

Motivul pentru care Telekom a patit rusinea de a pica total in Romania!

Rețeaua mobilă a gigantului Telekom România a cedat luni! Astfel, între orele 14:00 și 21:30, clienții operatorului telefonic au fost într-o „beznă totală”, ei neputând utiliza serviciile mobile.

Bugetul.ro le-a solicitat, marți, câteva explicații reprezentanților de la Biroul de Relații Media și Comunicare Externă România. Astfel, am aflat că problemele de ieri au apărut din cauza unui echipament care a cedat.

Situatia a fost cauzata de un echipament care a cedat, in contextul mai larg al unor lucrari de modernizare si de crestere a capacitatii retelei mobile. Specialistii nostri au depus toate eforturile pentru solutionarea problemelor in cel mai scurt timp posibil”, a transmis Telekom România, prin Dina Cernahoschi, Media Relations & External Communication Project Manager, pentru Bugetul.ro.

Mai mult, reprezentanții celui de-al treilea jucător de pe piața de telefonie mobilă ne-au asigurat că rețeaua mobilă este complet funcțională, „începând de aseară, de la ora 21:30.

„Le multumim clientilor nostri pentru rabdare si pentru sustinerea echipelor tehnice care au depus eforturi uriase pentru rezolvarea problemelor”, au mai spus cei de la Telekom România.

Share Page

Close