facebook
Politica

Motivul real pentru care premierul Dancila isi anunta vizitele oficiale in strainatate in ultima clipa!

După vizita din Israel, Viorica Dăncilă merge și la Vatican. În același stil. Anunţul a fost făcut în şedinţa de guvern, cu doar câteva ore înainte de plecarea premierului. Viorica Dăncilă va fi primită în audiență la Papa Francisc.

Deși o astfel de vizită se pregătește cu mult timp înainte, ea a fost anunțată chiar în ziua plecării, cum s-a întîmplat și în urmă cu câteva săptămâni, în cazul Israel.

Motivul ascuns al secretomaniei în cazul Vatican: premierul Dăncilă evită să fie însoțită de jurnalişti în deplasările externe, aceştia i-ar putea vâna mult mai uşor gafele şi i-ar sesiza punctele slabe.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului nu a putut preciza cine mai participă în delegatia cu care merge Viorica Dăncilă la Vatican: „Nu am această informaţie. Ca linie generală pot spune ca premierul decide cine îl însoţeşte într o deplasare”, a spus purtătotrul de cuvânt.

După Vatican, premierul Dăncilă va pleca într-un turneu în mai multe state arabe. Pe listă s-ar putea regăsi: Arabia Saudită, Qatar, Kuweit şi Emiratele Arabe Unite.

Share Page

Close