facebook
Monden

Nepoata primarului de Alexandria, cu ZERO experienta si aptitudini, angajata de Dancila intr-o functie mare in Guvern!

Teleorman pare că s-a abonat la Guvern. Încă un om de-al locului va ajunge de săptămâna viitoare într-un important minister. Este vorba despre nepoata primarului din Alexandria.

Lorena Teodora Cazacu, nepoata primarului Victor Drăguşin va fi angajată la Ministerul Afacerilor Externe. Aceasta a urmat Facultatea de Psihologie la o universitate privată, iar acum este la master.

Deşi se pare că nu are experienţă în relaţiile internaţionale, Lorena va fi angajată la MAE. Ce o recomandă? Nu ştim! Probabil pozele sale de pe Facebook.

Potrivit stiripesurse.ro, nepoata primarului este interesată de modeling.

Lorena a avut asigurată o bursă în Franţa şi a făcut un stagiu de voluntariat la MAE.

Conform surselor publicaţiei, aceasta şi-a completat în ultimele zile formularele necesare pentru angajare, iar potrivit unor surse din MAE urmează să înceapă activitatea, în baza unui contract, de săptămâna viitoare. Aceasta se va ocupa, alături de alte persoane, de pregătirea preşedinţiei semestriale a României la Consiliul UE.

content-image

Nici nu este de mirare, având în vedere că părinţii acesteia sunt şi ei angajaţi la Guvern. Tatăl său, Nicolae Cazacu, tocmai a susţinut examentul pentru funcţia de director general în MAI, iar mama sa, Georgeta Cazacu, este consilier la Ministerul Agriculturii.

Share Page

Close