facebook
Media PLAN

Nici macar presa aservita PSD nu crede in declaratiile ”criminale” ale lui Liviu Dragnea!

Portalul stiripesurse.ro, detinut de Iosif Buble, sotul deputatului PSD Diana Tusa, afirma ca nimeni de la Parchet sau de la Politie nu a auzit de tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea.

„Surse judiciare au declarat ca pe rolul structurilor de parchet din cadrul Ministerului Public nu a existat in lucru un dosar privind faptele facute publice de Liviu Dragnea, seara trecuta. De asemenea, nici structurile de politie nu au informatii, pana la acest moment, privind o cercetare realizata in acest caz, potrivit surselor mentionate”, scrie stiripesurse.ro.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marti, ca a existat o tentativa de asasinat la adresa sa, patru cetateni straini venind in Romania cu acesta scop, la initiativa unui om celebru in lume.

„Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu este cazul. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, ma rog am scapat. Dar asta nu inseamna ca o sa imi iau paza. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Presedintele PSD spune ca stie cine e in spatele actiunii, dar nu a facut public numele.

„Suntem intr-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Stiu ca s-a cercetat, mai departe nu stiu. Da, dar nu pot sa spun asta (cine i-a platit – n.r.). Da, un om foarte celebru in lume. Nu, nu ma gandesc la el (Soros – n.r). El se gandeste la mine”, a mai spus Dragnea.

Share Page

Close