facebook
Stiri locale

Nu banii sunt problema in Moldova! O secretara in Vaslui castiga peste 6000 de lei pe luna!

O secretară din județul Vaslui reușește să încaseze un salariu uriaș, devenind cea mai bine plătită secretară din istoria județului. Pe lângă un salariu fabulos, femeia se bucură și de alte beneficii.

Pentru că este protejata lui Dumitru Buzatu, această a fost promovată şi a beneficiat de o creştere constantă a salariului. Mai mult decât atât, preşedintele CJ Vaslui s-a asigurat că angajata sa o să devină funcţionar public, şi  i-a schimbat până şi mobilierul de la serviciu, pentru a fi mulţumită.

Ana Maria Obreja este  secretara lui Dumitru Buzatu, preşedintele CJ Vaslui şi de la  1 ianuarie 2019, va avea un salariu de 6.648 de lei brut, adică în jur de 5.000 de lei net. Pe lângă salariu ea primeşte şi vouchere de vacanţă, dar şi concedii de o lună şi jumătate pe an, fără a mai lua în calcul week-end-urile libere.

Însă Ana Maria Obreja nu este singura care se bucură de un salariu uriaş. Potrivit cancan.ro şi  directorii executivi vor avea nişte salarii de 13.624 lei şi nu sunt singurii. Muncitorii de la CJ Vaslui vor beneficia de o mărire din ianuarie 2019, în jur de 3.000 de lei fiecare, în timp ce şoferii din instituţie vor avea 3.200 de lei, brut, lunar.

Share Page

Close