facebook
Politica

Numarul 2 in Comisia Europeana i-a umilit public si pe Dragnea si pe Tariceanu!

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au suferit o umilință publică din partea prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene! Frans Timmermans le-a spulberat scenariul prin care cei doi o acuzau pe șefa reprezentanței Comisiei Europene în București că dezinformează. Mai mult, Dragnea a acuzat-o pe Angela Cristea și în fața președintelui Klaus Iohannis.
Timmermans le-a interzis celor doi președinți ai Parlamentului să mai meargă la presă când ”au impresia” că e dezinformat și să îl sune. El a subliniat că Angela Cristea face o treabă foarte bună. ”Şi sunt foarte mândru de ea”, a adăugat Frans Timmermans.

”Motivul pentru care suntem acum, în contact direct, le-am spus ambilor președinți, ca data viitoare când au impresia că nu am înteles corect, să mă sune direct. Nu mergeți la presă, de fapt, puteți merge la presă și să faceți ce vreți, dar, de obicei, merge mai bine dacă mă sunați și rezolvăm problema. Vreau să vă spun direct că Angela face o treabă foarte bună, mă informeaza mereu și sunt foarte mândru de ea.”, a spus vicele CE.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune, la învestirea Guvernului Viorica Dăncilă, că i-a arătat preşedintelui Klaus Iohannis minciunile transmise de şefa Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, Angela Cristea, tuturor comisarilor europeni, afirmând că acest lucru nu poate să rămână ”netaxat”.

Share Page

Close