Stirea Zilei

Oreste Teodorescu face lumina in scandalul inchiderii Realitatea TV: ”O noua A3 încrucișată cu RTV”

Jurnalistul Oreste Teodorescu, o vreme invitat permanent al emisiunilor lui Rares Bogdan, a postat pe pagina personala de facebook o reactie la anuntul recent al lui Cosmin Gusa privind inchiderea Realitatea TV. Oreste este de parere ca Gusa a dus Realitatea in faliment, amintind de imixtiunile in politica editoriala si intalnirile de taina cu dubioase personaje politice.

”Pai ce sa susțină Kuzmine? O noua A3 încrucișată cu RTV și cu retorica de Ceaiul de la ora 5 mixat cu DDTV? Chiar și când îți vin creditorii sa îți dezmembreze jucăria de care ai abuzat cu orele, in ultima vreme, pe tine tot statul paralel te obsedează! Ți-o fi pus Ghiță ceva in bere la Belgrad?”, scrie Oreste.

  ”Uite o mostra de stupiditate pentru care nu te va plânge nimeni, magister: “Legat de K2, a existat aceată misiune de a prelua Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vântu, care era obsesia lui Coldea și Kovensi, iar mai apoi a devenit Ghiță obsesia celor lor, dar, din fericire, până la urmă Ghiță le-a dat de gol binomul. Dosarele deschise pe numele lui Kovesi sunt ca urmare a plângerilor lui Ghiță și probabil că el nu este singur în acest demers”, mai spune cunoscutul jurnalist.

4 apr 10:51