10.4 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăStirea zileiOreste Teodorescu: Ultimul congres PSD ne arata ca singura resursa a acestui...

Oreste Teodorescu: Ultimul congres PSD ne arata ca singura resursa a acestui nefericit partid a rămas înșelăciunea

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jurnalistul Oreste Teodorescu dedica editia din aceasta seara a emisiunii ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus unei ample analize a congresului PSD.

”Ultimul congres PSD ne arată încă o data, clar ca lumina zilei ca singura resursa a acestui nefericit partid a rămas înșelăciunea! Cum am putea noi sa-l credem pe Ciolacu ca aceasta adunătura de interese exclusiv legate de banul public va deveni un partener politic in lupta împotriva corupției și a abuzurilor, ca respira valori europene și nord atlantice și ca și-a însușit marile erori din epoca Dragnea, când toţi cei 17 lideri care formează noua echipa de conducere a PSD au fost locotenenţii mustăciosului cu haine vărgate?

Dar poate cea mai evidentă proba ca partidul lui Ciolacu este fix același partid al lui Dragnea este strategia Gabrielei Firea, astăzi prim Vice președinte , care candidează fugind de sigla partidului care ii îngreunează pasul saltaret! Tot stuf-ul ei de campanie știe ca lumea s-a saturat pana peste cap de ticăloșilor acestui partid și încearcă o păcăleala de Obor, de parca Firea e doar primarul in funcție, nu și al doilea om ca importanta in PSD…

Și ca aparenta de schimbare in partid sa poata păcăli cât mai mulți naivi, a fost scos sa latre in public, vestitul cap de guma, Codrin Stefanescu. Cu ochii roșii și Bale înspumate pe la colțul buzelor subțiri, fostul valet al lui Dragnea face o adevarata criza de isterie deplângând distanțarea de linia trasată de liderul maxim, momentan ținut la răcoare…

In fine, vom trece prin subiectele fierbinți ale momentului împreuna cu Mihai Chirica, Mario de Mezzo, Grigore Cartianu și Laurentiu Ciocazanu”, scrie Oreste pe pagina personala de facebook.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version