Stirea Zilei

Orgii sexuale in puscarie! Penitenciarul din Targu Jiu, locul perfect pentru "amor"! IMAGINI SOCANTE!

Odata intrat in puscarie, pentru un om normal incepe un proces de dezumanizare, care poate ajunge la extreme: batai intre detinuti, trafic de droguri, sex si violuri. In prezent, relatiile sexuale intre detinuti au ajuns ceva la ordinea zilei. Dupa mai multe investigatii incepute la poarta puscariei pentru ca mai apoi sa fie extinse pana in mediile obscure din Targu Jiu, s-a descoperit ca personajul principal din poveste, un detinut, este poreclit de colegi "Dana". Detinutul a fost arestat pentru doi ani si trei luni pentru furt. Ciudat este faptul ca nu sta singur in celula. Imparte "camera" cu alti  30 de oameni.

“E unu’ de prin Moldova aciuat in Gorj. Nu-l cauta nimeni. E «lache» (n.r.- homosexual, in limbajul puscariasilor), asa e felul lui, nu a tras nimeni de el. Inauntru toti ii zic «Dana». Face spectacol, isi pune sutien si bikini, asa se plimba pe-acolo”, a declarat unul dintre amicii tipului poreclit “Dana”, un individ care a avut de-a face cu “rigoarea” puscariei gorjene.

Fireste, orgiile sexuale de dupa gratii sunt doar inchipuiri pentru mai-marii Penitenciarului Targu Jiu, puscarie transformata, iata, in “platou de filmare” al scenelor de sex intre barbati, imagini care au trecut, prin intermediul tehnicii moderne, de zidurile puscariei. De cealalta parte, oamenii legii neaga cele intamplate.

“La noi a fost depusa o singura sesizare de catre un detinut, ca alti doi puscariasi fac sex langa el, in camera, dar plangerea nu s-a confirmat. Nu avem cunostinta ca in penitenciarul acesta sa se consume astfel de scene de sex”, a declarat, in poarta unitatii, Ion Popescu, seful Penitenciarului Targu Jiu, si Marius Oborocea, purtatorul de cuvant al institutiei.

Un raspuns oficial la intrebarile legate de provenienta unor fotografii din setul celor porno, dar in care detinutii sunt in ipostaze decente, a venit prompt de la purtatorul de cuvat al inchisorii:

“In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca fotografiile la care faceti referire au fost realizate in Penitenciarul Targu Jiu cu telefonul mobil”.

In adresa oficiala a reprezentantilor inchisorii se mai precizeaza ca nu a fost inregistrata nici o plangere care sa faca referire la relatiile sexuale dintre detinuti. Sursa: Libertatea

20 oct 19:19