facebook
Politica

Pana si PSD-istii s-au saturat de gafele premierului Dancila! Autorul programului de guvernare i-a dat cu flit!

Premierul Viorica Dăncilă a condus, joi, prima şedinţă a conducerii Comisiei Naţionale pentru trecerea la moneda euro, printre cei care erau aşteptaţi fiind şi consilierul de stat al premierului, Darius Vâlcov, condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare.

”Este un moment important care se referă la un proiect de ţară, un proiect care trebuie să reunescă în jurul lui toate forţele şi cred că putem să ne punem toţi semnătura pe al treilea proiect de ţară al României după NATO şi aderarea României la Uniunea Europeană. Permiteţi-mi să vă prezint ordinea de zi a primei şedinţe a Comisie naţionale cu un cuvânt de deschidere, rolul şi aşteptările de la Comisia naţională, prezentat de primul ministru, mesaj al preşedintelui României, opinii despre rolul Comisiei naţionale, membrii conducerii comisiei naţionale – Academia Română şi Banca Naţională a României, diagnoza criteriilor de convergenţă pentru adoptarea monedei Euro – Aura Socol, expert independent, dezbateri, propuneri privind activitatea viitoare a comisiei naţionale, regulamentul de organizare şi funcţionare al comisiei naţionale, diverse, secretariatul Comisiei naţionale, stadiul constituirii Comisiei naţionale şi constituirea grupurilor de lucru tematice”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei conducerii Comisiei Naţionale pentru trecerea la moneda euro, potrivit Mediafax.

La şedinţă participă, printre alţii, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, consilierul prezidenţial Cosmin Marinescu şi reprezentanţi ai partidelor politice parlamentare.

La masa din sala de şedinţe era pusă o plăcuţă cu numele lui Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă. Dâlcov nu sosise la şedinţă până la finalizarea oportunităţilor de imagini.

Fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost condamnat, pe 8 februarie, de instanţa supremă, la opt ani de închhisoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Share Page

Close