facebook
Sport

Performanta pentru tenisul romanesc: Monica Niculescu a eliminat-o de Maria Sharapova in primul tur la Doha!

Ieşită de multă vreme din Top WTA, rusoaica Maria Sharapova este obligată să joace încă din primul tur la toate turneele la care ia parte, aşa cum s-a întâmplat şi la turneul de categoria Premier 5 de la Doha, dotat cu premii în valoare de 2,6 milioane de dolari.

La ediţia din acest an ea a jucat împotriva unei jucătoare din România, Monica Niculescu, care a dat marea lovitură. Deşi a condus cu 5-2 în primul set şi părea că va câştiga la pas, Maria s-a chinuit mai bine de o oră pentru a se impune cu 6-4, după o revenire spectaculoasă a Monicăi.

În setul secund, început, ca şi primul, cu un break al rusoaicei, Niculescu s-a menţinut tot timpul în apropierea fostei lidere WTA, a egalat la 1, cu un break,a egealt din nou la 3, recuperând un alt break, pentru ca pe finalul setului, când conducea cu 5-4, să dea lovitura: profită de prima din cele trei şanse de set şi egalează, cu acelaşi scor, 6-4.

În decisiv,  Monica este jucătoarea mai bună, mai atentă şi produce şocul acestui turneu: 6-3  şi o mare victorie pentru compatrioata noastră.

Share Page

Close