facebook
Constanta

Peste jumatate de milion, descoperit de Politie ingropat in curtea unui roman! Cu ce se ocupa acesta?

Polițiștii de frontieră din Constanța au efectuat percheziții la domiciliile unor indivizi, suspectați că făceau contrabandă.

Polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere le-a atras atenția trei bărbați, de cetățenie română. La o verificare mai atentă a acestora, polițiștii au descoperit asupra bărbaților 10.000 de pachete de contrabandă, dar și sume importante de bani.

Cercetările polițiștilor au continuat și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, oamenii legii au efectuat percheziții la trei domicilii, din județul Constanța. Atunci au descoperit 11.700 de pachete de țigări de contrabandă, pe care le-a confiscat, dar și diverse sume de bani.

„În urma celor constatate au fost ridicate în vederea confiscării 435.400 ţigarete de contrabandă mărcile Ashima, Marble, Palace, Rothmans şi L&M, evaluate la 217.700 lei, 3.100 bucăți materiale pirotehnice, evaluate la 4.650 de lei, suma de 515.805 lei, și au fost indisponibilizate trei autoturisme, evaluate la 85.100 lei.

În cauză sunt cercetati patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 30 și 63 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar pentru doi dintre ei a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentaţi judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

Share Page

Close