facebook
Comentariul zilei

Politistul Marian Godina o face de ras pe Carmen Dan: Cat de rusinos! vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde „decât” mere!

Polițistul Marian Godină critică prima reacție a ministrului de Interne Carmen Dan în legătură cu cazul ofițerului suspectat de pedofilie. După ce ministrul a făcut câteva greșeli gramaticale în declarațiile sale, Marian Godină a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care afirmă că este rușinos ca o persoană aflată într-o poziție atât de înaltă să facă astfel de erori.

„Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră.” Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde „decât” mere. Doamna ministru este aceeași care a zis „pronume”, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP. Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? „Decât” cine?”, a scris Marian Godină pe rețeaua de socializare.

Share Page

Close