Acasă Sanatate Premierul Citu cere demisia lui Vlad Voiculescu: ”Să vedem dacă mai există...

Premierul Citu cere demisia lui Vlad Voiculescu: ”Să vedem dacă mai există onoare în România”

209

Premierul Florin Cîțu așteaptă demisii după scandalul evacuării Spitalului Foișor, însă nu indică exact demisiile cui. Întrebat duminică dacă cineva trebuie să facă un pas în spate, premierul a răspuns: „e vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”.

Șeful Guvernului a spus că nu e normal să intervină premierul și să vorbească cu primarul, cu managerul de spital pentru a se aplica o decizie. „Avem un singur inamic, pandemia”, a comentat el.
Întrebat dacă va propune remanierea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, Cîțu a spus că aceste decizii nu se discută, ci se anunță.

Premierul a sunat personal la primarul Nicușor Dan, în subordinea căruia se află Spitalul Foișor.

Întrebat cine e responsabil pentru ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor, premierul a răspuns: „Am spus că această mutare nu e prima făcută. Au mai fost astfel de spitale transformate COVID şi pacienţii au fost transferaţi în alte spitale, dar în acelaşi timp şi eu ca şi dumneavoastră sunt foarte supărat pe ceea ce am văzut la televizor. Detaliile tehnice vi le-a explicat şi domnul Arafat, poate o să le explice şi domnul ministru al Sănătăţii. Vreau să vă spun că aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu ministerul Finanţelor say aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTensiuni tot mai mari in coalitie: Liberalul Ben Oni Ardelean cere public demiterea lui Vlad Voiculescu!
Articolul următorCelebrul artist Victor Socaciu, internat in stare grava in Covid!