facebook
Politica

Premierul Tudose ii explica lui Dragnea de ce trebuie remaniat Guvernul: Nu pot sa fac performanta daca-mi dai un Trabant!

„Nu pot sa fac performanta la Guvern daca mi se da un Trabant”, i-a spus Mihai Tudose lui Liviu Dragnea in timpul sedintei Comitetului Executiv PSD de luni, potrivit unor surse din PSD.

Tudose a cerut in sedinta restructurarea Guvernului si eliminarea unor ministri si secretari de stat neperformanti. El a fost sprijinit de majoritatea liderilor locali din PSD, nemultumiti ca Liviu Dragnea a populat Guvernul in primele esaloane cu oamenii sai.

Restructurarea Guvernului va fi decisa la viitoarea sedinta CEX, 29-31 ianuarie la Iasi, cand Tudose va veni la discutiile cu liderii PSD cu propuneri de ministri noi si de schimbare a structurii Guvernului prin comasari sau infiintarea de noi ministere.

Premierul Tudose a anuntat restructurarea la finalul sedintei de azi, in ciuda rezervelor exprimate public de Liviu Dragnea. Presedintele PSD a spus intr-o conferinta de presa la finalul sedintei CEX ca o restructurare prezinta riscul unui vot in Parlament.

Share Page

Close