facebook
ACTUALITATE

Presedintele Comisiei Europene, avertisment dur pentru PSD: Daca legile Justitiei rămân așa, discutăm altfel despre Schengen și MCV!

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a tras un puternic semnal de alarmă pentru România. El a spus că dacă legile justiției rămân în forma actuală se va discuta altfel despre primirea României în Schengen și despre ridicarea MCV.

”Dacă legile rămân așa, discutăm altfel despre Schengen și MCV (…) Comisia nu va accepta ca România să dea niciun pas înapoi în procesul privitor la independența justiției. Am încredere deplină în sistemul judiciar românesc. Am luat act de faptul că am fost dezinformat, dar asta înseamnă că a fost dezinformată și Curtea Constituțională.

Așteptăm deciziile CCR și dacă totul decurge cum trebuie să asigurăm locul României în spațiul Schengen, pentru că România și românii nu sunt cetățeni de mâna a doua. Voi face toate demersurile pentru ca România să intre în Schengen, atât de mult cât ne permit legile”, a declarat Jean Claude Juncker.

Share Page

Close