facebook
Politica

Presedintele Iohannis catre Guvern: Mai aveti bani de pensii si salarii pana la finalul anului?

Preşedintele Klaus Iohannis lansează o întrebare pentru Guvern şi, în acelaşi timp, o umbră de incertitudine asupra economiei naţionale.

Acesta faceo legătură între intenţiile PSD cu Pilonul II de Pensii şi faptul că Guvernul ar putea să rămână fără bani de pensii şi salarii până la sfârşitul anului.

„Se discuta de cateva zile bune despre Pilonul II de pensii. Din pacate, pana si cei de la PSD se contrazic intre ei. Ba se desfiinţează, ba nu se desfiinteaza, ba se suspenda, ba nu se supenda, ba exista un proiect asumat, ba nu exista un proiect asumat. O harababura totala. Si totusi, lumea isi pune intrebarea: De ce s-a creat aceasta incertitudine din partea PSD? Oare ce tintesc? Nu s-au inteles intre ei? Greu de crezut. Unii isi pun intrebarea daca acesti bani, daca se suspenda pilonul II, vor fi folositi in alta parte. Nu stiu, dar ei trebuie sa ne dea un raspuns. In acest sens, cred ca guvernul si PSD trebuie sa rapunda simplu, clar, documentat la doua intrebari: Ce aveti de gand cu pilonul II de pensii? Clar, raspicat, cu argumente. Iar intrebarea a doua: Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfirsitul anului?”, a declarat Iohnnis.

Share Page

Close