facebook
Comentariul zilei

Presedintele Iohannis ii raspunde lui Dragnea: Si-a luat o palarie prea mare, nu mai face fata!

Klaus Iohannis i-a răspuns lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că președintele este implicat în condamnarea sa la 3 ani și 6 luni de închisoare. „Omul și-a luat o pălărie prea mare” și arată că „și-a terminat argumentele politice”, a spus șeful statului.

Klaus Iohannis: Nu sunt implicat și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. E mai mult decât evident că omul și-a luat o pălărie prea mare. Nu face față. Cu această pălărie prea mare și-a terminat argumentele politice. E o abordare inadecvată. Dacă ar fi un simplu politician aș lăsa-o la inadecvată, dar este îngrijorător. E lider de partid, de cameră și conduce prin interpuși guvernul.

Întrebat despre continuarea declarațiilor privind o suspendare, chiar și după revocarea șefei DNA Laura Codruța Kovesi, Klaus Iohannis a răspuns: „Aș răspunde cu un singur cuvânt: obsesie.”

Despre adoptarea codurilor penale și a legilor justiției printr-o ordonanță de urgență, șeful statului a spus că nu le tergiversează, ci este nevoit să facă asta pentru că legile sunt „proaste”.

„Nu tergiversez, îmi exercit prerogativele constituționale și trebuie să fac acest lucru pentru că sub conducerea lui Liviu Dragnea se legiferează prost. Sunt un președinte care respectă Constituția.”

Share Page

Close