Acasă Monden Presedintele Iohannis si prima doamna, la funaraliile Reginei Elisabeta a II-a

Presedintele Iohannis si prima doamna, la funaraliile Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Iohannis participă alături de președintele României la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, eveniment organizat, astăzi, la Westminster Abbey din Londra. Ca de fiecare dată, ținuta Primei Doamne este un subiect care nu poate fi trecut cu vederea, datorită naturii excepționale a momentului, având în vedere că vorbim de cel mai longeviv monarh britanic.

Președintele României, Klaus Iohannis, este prezent, astăzi, la Londra, pentru funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, alături de cei mai importanți lideri ai planetei.

Conform agendei publice a președintelui de pe site-ul Administrației Prezidențiale, șeful statului va fi prezent de la ora 13:00 (ora României) la funeraliile de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Șeful statului își va încheia ziua cu participarea la recepția găzduită de Regele Charles al III-lea, eveniment ce va avea loc în această seara, de la ora 20:00 (ora României).

Președintele nu este însă singur, ci însoțit de Carmen Iohannis. Cei doi au sosit la Palatul Buckingham încă de duminică seara.

La acest eveniment, Carmen Iohannis a purtat o ținută semnată de Andrea Tincu, designer cu care Prima-Doamna colaborează. Prima Doamnă a adoptat, astfel, o rochie complet neagră, din catifea, accesorizată de o pălărie tot neagră și pantofi cu toc jos, de aceeași culoare.

O fotografie cu cei doi a fost publicată chiar de designerul vestimentar, pe contul său de Facebook.

Fotografia este însoțită de următorul mesaj: “O zi istorică pentru umanitate , o personalitate de excepție care astăzi pleacă pe ultimul drum. Mă bucur să fiu alături de Prima Doamnă Carmen Iohannis în acest moment emoționant”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCat mai dureaza razboiul? Volodimir Zelenski exclude orice intalnire cu Putin si nu vrea sa auda de negocieri de pace!
Articolul următorAdio smecheri pe sosele! Politia Romana isi cumpara radare inteligente care spun cine e proprietarul masinii