facebook
ACTUALITATE

Prima doamna a preluat, ca diriginta, o noua clasa de elevi. Presedintele Iohannis aplaudat la Alba-Iulia, Dragnea si Dancila s-au ascuns!

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, luni, la Sibiu, unde a participat la ceremonia de deschidere a anului scolar la Colegiul National „Gheorghe Lazar”, ca a preluat, ca diriginte, o clasa de „boboci”. „Sper sa ii conduc pana cand se poate spre sfarsitul acestui liceu”, a spus ea.

Carmen Iohannis a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu, unde ceremonia a inceput la ora 10.00.

„Pasim plini de optimism si speram sa ne realizam toate planurile pe care ni le stabilim in aceasta zi. Fiind an centenar, sigur ca aspiratiile noastre vor fi si mai inalte si sper ca in acest an sa le atingem, in cea mai mare masura. E o zi foarte bucuroasa, pentru ca ma intalnesc cu fostii elevi, ma asteapta aicea, si preiau o clasa de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper sa ii conduc pana cand se poate spre sfarsitul acestui liceu. Va doresc tuturor sa aveti bucuria zilei de astazi in suflete si pe parcursul anului care urmeaza”, a declarat Carmen Iohannis, citata de news.ro.

Carmen Iohannis anunta, saptamana trecuta, ca va preda in continuare la Sibiu si spunea ca va reveni „cu mare drag” la scoala.

Carmen Iohannis preda limba engleza la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu, iar in anul scolar trecut a fost diriginta la o clasa a XII-a.

Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze din partea elevilor si profesorilor la deschiderea noului an scolar de la Colegiul National ”Horea, Closca si Crisan” din Alba Iulia. Seful PSD, Liviu Dragnea, anuntase luni seara , la Antena 3, ca Iohannis nu mai are nicio sansa la un al doilea mandat de presedinte.

Sute de elevi si profesori l-au aplaudat pe Iohannis in momentul in care si-a facut aparitia in curtea colegiului.

Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, la Antena 3 ca Iohannis nu mai are nicio sansa sa castige un nou mandat de presedinte.

„E mai rau Basescu. Face mai mult rau. Am tot vorbit. Basescu a insamantat, a conturat acest sistem, Iohannis il duce la alt nivel. Incep sa se adune 20, 30 de actiuni care sunt neconstitutionale si care blocheaza, dar asta nu inseamna ca e tensiune intre mine si domnul Tariceanu (…) Dar sunt absolut convins ca Iohannis nu va mai fi presedintele Romaniei din 2019”, a spus Dragnea.

Share Page

Close