facebook
Comentariul zilei

Primul mesaj public al Principesei Margareta, dupa moartea Regelui Mihai: Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei!

Margareta, Custodele Coroanei romane, „noul sef al Familiei Regale a Romaniei”, a facut marti seara o declaratie catre tara, in urma mortii Regelui Mihai. Margareta a afirmat ca regele a fost „o parte din fibra statului roman”, iar „intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii”. Ea mai spune ca de acum „incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei” si ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporul roman, cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui sau.

Iata mai jos declaratia „noului sef al Familiei Regale a Romaniei”, citita de „Margareta, Custodele Coroanei romane”, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro de Secretariat Regal:

„Romani,

Tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament si rabdare.

Am pierdut, ca voi toti, un parinte. O pierdere personala si o pierdere pentru intreaga Natiune. In aceste clipe grele, suntem uniti in suferinta noastra.

Cu infinita iubire si principii puternice, Regele Mihai a inscris in cartea Neamului cea mai valoroasa pagina din istoria contemporana.

Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut. Intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului roman.

Prin intreaga sa viata, tatal meu a continuat legatura Familiei Regale cu natiunea romana. Pentru ziua noastra de maine, el ne-a daruit ziua lui de astazi.

Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul roman.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

Share Page

Close