facebook
ACTUALITATE

Propunere soc a PSD: Cenzurarea facebook! Carmen Dan: ”Nu este niciun control!”

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Liviu Tit Brailoiu (PSD), a cerut, marti, in cadrul unei audieri privind violentele din 10 august, ca Ministerul Afacerilor Interne sa vina cu o legislatie care sa „reglementeze continutul si straficul de informatie” de pe Facebook.

„Au existat 140.000 de conturi fara identitate reala, in timpul protestului din 10 august. Nu este niciun control, tot pe Facebook apar tot felul de amenintari, de incitare la agresiuni, indivizi care se pozeaza cu pistoale cu pusti. S-au sesizat serviciile in acest sens? Ce sunt acei oameni care ne ameninta cu moartea pe Facebook?

Credeti ca se impune necesitatea unei legislatii care sa reglementeze si aceste retele sociale, de a reglementa continutul si straficul de informatie care se face acolo. Nu avem niciun control acum. Credeti ca ministerul poate initia o asemenea legislatie?”, a intrebat senatorul PSD.

Carmen Dan a raspuns ca o „astfel de evaluare trebuie dezbatuta”

„O astfel de evaluare trebuie dezbatuta, este un demers pe care avem toata disponibilitatea sa il facem. In acest moment, pe legislatia actuala, este destul de greu sa ducem spre o finalitate normala”, a declarat Carmen Dan.

Share Page

Close