facebook
Politica

PSD il ”ievalueaza! azi pe Tudorel Toader: AMNISTIE si GRATIERE sau dispare din istorie!

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, luni, una dintre temele de discutie urmand a fi situatia ministrului Tudorel Toader. Saptamana trecuta, parlamentarii PSD au refuzat sa participe la votul motiunii simple impotriva lui Toader si au anuntat ca situatia va fi analizata in coalitie.

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 12.00, la Camera Deputatilor, in sala Grupului PSD „Ovidiu Sincai”, potrivit News.ro.

 Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, sambata, la Slobozia, ca una dintre temele de discutie o sa fie situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

„Cred ca trebuie sa discutam subiectul asta, ca e delicat. Luni sper sa ne vedem. Luni avem Birou Permanent National, la ora 12.00”, a spus Dragnea.

Miercuri, deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat ca s-a decis ca parlamentarii formatiunii sa nu participe la votul motiunii simple „Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!”, initiata de PNL si USR, decizia in legatura cu ministrul Tudorel Toader urmand a fi luata in cadrul coalitiei, dupa negocieri intre Livu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila.

Din lipsa de cvorum, procedura a fost amanata.

Tot miercuri, Liviu Dragnea a afirmat ca exista nemultumiri in randul social-democratilor cu privire la activitatea ministrului Toader, dar ca acestea vor fi discutate in coalitie.

Marti, la dezbaterea motiunii, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat pe ministrul Justitiei, cerandu-i sa spuna cand da ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale si pentru revizuirea sentintelor date de completurile de 5 judecatori si a precizat ca, in PSD, atunci cand ai gresit demisionezi sau esti remaniat.

Share Page

Close