facebook
ACTUALITATE

PSD nu vrea sa renunte la protestul impotriva statului paralel, in ciuda doliului national. ”Ce legatura are cu moartea Regelui?”

Actualizare:

Ulterior, PSD a revenit asupra deciziei:

„În aceste momente triste pentru toată națiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne unește, la dezideratele la care aspiră toți românii, de aici din țară și de pretutindeni. Prin urmare, PSD anunță oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni. În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestății Sale, drept pentru care PSD își va suspenda toate acțiunile politice prevăzute pentru această perioadă și să arătam respectul cuvenit”, se precizează în comunicatul PSD.

Stire initiala:

Decesul Regelui Mihai ar putea duce la anularea mitingului PSD împotriva „statului paralel”, de sâmbătă, de la Craiova, însă acest lucru nu a fost discutat încă în partid. Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, este de părere că nu există o legătură care ar trebui să ducă automat la anularea mitingului.

Întrebat dacă există posibilitatea anulării mitingului de sâmbătă de la Craiova, Dobre a răspuns: „Nu cred că există nicio legătură de cauzalitate între cele două, dar vom veni şi vom face anunţurile oficiale pe parcursul zilei de astăzi, în funcţie de ce se întâmplă.”

„Nu există o discuţie în sensul ăsta (al anulării mitingului – n.r.), deşi eu nu văd o legătură de cauzalitate între cele două manifestări. Sigur cu tot regretul şi cu toate condoleanţele pentru Casa Regală”, a mai declarat Dobre pentru STIRIPESURSE.RO.

Vestea potrivit căreia Regele Mihai I a încetat din viaţă, la 96 de ani, în Elveţia, a fost confirmată marţi de Casa Regală, printr-un comunicat oficial.

Share Page

Close