facebook
ACTUALITATE

Rasturnare de situatie! Omul de incredere al lui Liviu Dragnea a cedat in fata DNA!

DNA a cerut Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, condus de Paul Stănescu, să se constituie parte civilă în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de fraude europene şi abuz în serviciu, fapte care ar fi fost comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman (2000-2012).

Stănescu, văzut drept omul de încredere al lui Dragnea, a cedat la insistențele DNA și a decis ca ministerul pe care îl conduce să se constituie parte civilă, așa cum reiese dintr-un comunicat remis de presa.

”Ca urmare a solicitării DNA, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene s-a constituit parte civilă în dosarul având ca obiect verificarea modalităţii de implementare a proiectelor cod SMIS 1099 şi 1124”, se arată în răspunsul Ministerului Dezvoltării.

Trebuie spus că Paul Stănescu a făcut parte din alaiul de lideri PSD care l-au susținut pe Dragnea în fața DNA, pe 13 noiembrie, când a fost audiat. În plus, și Ministerul Fondurilor Europene, parte a Ministerului Dezvoltării, s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Conform DNA, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene (MDRFE) ar fi fost prejudiciat în acest caz cu peste 20 milioane euro, iar CJ Teleorman cu 31 de milioane de lei.

Sursa: stiripesurse.ro

Share Page

Close