Stirea Zilei

Robert Turcescu reactioneaza la declaratiile lui Basescu legate de Ponta! Vezi ce a postat pe pagina sa de Facebook!

Seara cu surprize in politica romaneasca! Imediat dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat caVictor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001, Robert Turcescu, cel care s-a autodeconspirat ca fiind ofiter acoperit, a reactionat rapid pe profilul sau de pe o retea de socializare. 

”VV Ponta ce va spune? Ca a fost sau ca n-a fost? Din proprie experienta stiu ca e foarte greu sa spui ca ai fost Cu Dumnezeu inainte!”, scrie Robert Turcescu.

declaratie rober turcescu facebook In plus, Robert Turcescu a publicat pe pagina personala de Facebook si Hotararea de Guvern privind informatiile clasificate. Hotararea de Guvern privind informatiile clasificate De asemenea, Turcescu a atasat si o serie de declaratii ale lui Mihai Razvan Ungureanu despre ofiterul acoperit:

”Cat am fost director SIE, niciun nume al candidatilor de azi nu a trecut pe sub ochii mei. Dar va spun un lucru, ofiterii activi nu au voie prin lege sa se implice in actiuni politice. Avem tot interesul ca ofiterii activi sa nu se implice in politica, nu poti fi la dubla comanda. Ca fost director SIE, stim bine ca nu exista ofiteri care sa activeze in Romania”, a spus Mihai Razvan Ungureanu.

La aceasta declaratie a lui MRU, Turcescu a comentat scurt:

”Am vorbit despre asta pe 11 septembrie 2014. MRU era foarte nervos...”.

In plus, jurnalistul Robert Turcescu posteaza mai multe stiri in care este implicat Victor Ponta.

14 oct 01:13