Stirea Zilei

Rochiile ”mileu” ale echipei Romaniei de tenis, criticate dur. Regizor celebru: E urat si basta!

Nu toți au fost impresionați de rochiile alese pentru Simona Halep și lotul României de Tenis purtate la dineul oficial de joi seara. Franjurii și volănașele nu prea se încadrau cu moentul ales. Ție îți plac rochiile? Pe Facebook, regizorul Tudor Giurgiu a comentat:„Si totusi, de ce trebuie sa le imbracam pe fetele astea extraordinare in rochii cu franjuri, tul si volanase? FRT people, e urit si basta. Nu le faceti vreun serviciu. Dimpotriva. De ce oare nu putem sa ne imbracam sportivii asa cum merita? Nu vreau sa mai imi aduc aminte de Olimpiade.. Cit despre Eurovision, acolo oricum nu conteaza, e concurs intre designeri de care ofera cel penibil outfit an de an.. Gabriel Moisescu Irina Begu cred ca e capitanul echipei… are o banda neagra in plusRomulus Chitic-Para Machiajele de la Olimpiade sunt de departe cele mai horror…Rusu Constantin-Andrei Hai că nu e mare scofală. Soranei spre exemplu, îi place cum îi stă (din ce văd pe instagram-ul ei).Ana Marina Constantinescu La Olimpiada din Corea – TVR1 a transmis in direct – delegatia noastra a defilat imbracata in negru+ gri !! Inclusiv caciulitele erau gri !! Cele mai multe delegatii erau in culori vii, puternice, chiar fosforescente !

Oana Dobre-Dimofte: „Echipa României de Fed Cup, la dineul dinaintea întâlnirii cu echipa Canadei. Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Raluca Olaru. Sportive senzaționale. Cum să le îmbraci așa?! DE CE?!?!

În comentarii, veți vedea că nici Halep n-a scăpat. WHY?!?!” Roxana Elena Nicolae Cine a ‘licitat’ oare pe sub masa ca sa faca aceste rochii ridicole? Pacat de imaginea fetelor astea ..Ionela Nastase Am vazut azi rochia asta in mall. Baneasa. Parol! Pe Facebook, Romania Fed Cup Team a postat fotografii cu mesajul: „Dineul Oficial al întâlnirii de Fed Cup, România – Canada. Echipele României și Canadei au partcipat la dineul oficial al întâlnirii de Fed Cup din acest sfârșit de săptămână, la Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca, alături de primarul Emil Boc și de oficialii ITF, ai FRT și Tennis Canada. FOTO: Dan Tautan”.
Naționala de Fed Cup a României joacă, în weekend, împotriva reprezentativei Canadei, pe teren propriu, turul I din cadrul Grupei Mondiale II a competiției. Tricolorele conduse de Florin Segărceanu au șansa calificării în Playoff-ul pentru Grupa Mondială principală, informează Antena 1.

10 feb 07:40