facebook
Monden

Romania arata altfel din studioul Antena 3: Chirieac recunoscut de oameni si tratat cu ”scarba”

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, anunta ca a zburat in acelasi avion cu Bogdan Chirieac. El relateaza ca toti romanii din avion care l-au recunoscut l-au tratat cu „scarba”.

„Am venit cu acelasi avion cu Chireac. S-a facut gaura in jurul lui in autobuz. Un tip pe la vreo 30 -35 de ani isi blestema cam tare norocul ca trebuia sa stea pe acelasi rand cu vedeta Antenei 3 si a Romania TV la un prieten.

Nimeni nu l-a salutat, nimeni nu i-a zambit. Scarba parea sa fie reactia majoritara a tuturor celor care l-au recunoscut.

Mancatul de cacat la televizor, chiar daca metaforic, dauneaza grav socializarii pe cursa Cluj – Bucuresti”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Bogdan Chirieac este unul dintre cei mai activi propagandisti ai PSD la Antena 3 si Romania TV. Nu de putine ori el a lansat dezinformari grotesti la adresa DNA si a presedintelui Iohannis. Recent el a anuntat ca Iohannis o va revoca pe Laura Codruta Kovesi la presiunile Angelei Merkel, cancelarul german trimitand chiar un emisar la Bucuresti. Data la care Iohannis ar fi trebuit sa o revoce pe sefa DNA a fost saptamana trecuta.

Share Page

Close