facebook
Politica

Romanii incep sa-i apostrofeze pe politicieni pe unde ii prind! Vosganian a cerut sa fie pazit dupa ce un cetatean i-a urat sa mearga la puscarie!

Un celebru deputat, fost ministru, a fost ”victima” unui episod mai puțin obișnui într-un aeroport! Varujan Vosganian, deputat ALDE, fost ministru al Economiei, a relatat că a fost atacat verbal, pe aeroportul din Iași, de un ”bărbat în jur de treizeci de ani”. 

”S-a proțăpit în fața mea, a început să profereze lozinci tefeliste și, în consecință, ne-a urat, atât mie personal cât și colegilor mei lideri ai coaliției de guvernare, să mergem la pușcărie.”, a relatat Vosganian neplăcutul incident.

Fostul ministru a spus că a apelat la paza aeoportului pentru a fi lăsat în pace. Însă, surpriza a continuat în aeronava care îl aducea la București. ”Eu, așa – zisul reprezentant al hoților, m-am așezat cuminte la locul meu (rândul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justițiarul obidit, a mers în față și s-a instalat la clasa … Business (adică a-ntâia)”, a povesttit Vosganian.

”Am trăit-o și pe-asta!!!

Astăzi am fost la Iași, în colegiul meu electoral. Și, ca de obicei, m-am întors cu cursa Tarom de șapte seara. În sala de așteptare, tot ca de obicei, citeam. Când, ce să vezi? Un bărbat în jur de treizeci de ani s-a proțăpit în fața mea, a început să profereze lozinci tefeliste și, în consecință, ne-a urat, atât mie personal cât și colegilor mei lideri ai coaliției de guvernare, să mergem la pușcărie. Cum în ultima vreme mitingurile au cam lipsit, bărbatul era nevorbit și nu se mai oprea din urările cu pușcăria. M-am întors către cel care veghea controlul pasagerilor și l-am rugat să-l ajute pe urător să se reîntoarcă la locul său. Ceea ce, după câteva vociferări ale bărbatului, s-a întâmplat.

După câtva timp, am urcat în avion. Și atunci s-a petrecut nostimada. Eu, așa – zisul reprezentant al hoților, m-am așezat cuminte la locul meu (rândul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justițiarul obidit, a mers în față și s-a instalat la clasa … Business (adică a-ntâia)

La urma urmei, dacă corupții stau la clasa a doua și anticorupții la clasa întâi e spre bine, nu?”, e mesajul deputatului ALDE.

Share Page

Close