facebook
Monden

Satul de ce se intampla in tara noastra, o mare vedeta a parasit definitiv Romania!

O mare vedetă, idol al puştilor din anii ’90, a luat o decizie radicală. S-a decis să plece definitiv din România pentru a se muta în Spania. Tataee, component al trupei BUG Mafia, pe numele său real Vlad Irimia, s-a mutat definitiv în Spania, împreună cu familia. El s-a adaptat la viaţa de acolo şi îi merge foarte bine.

Unul dintre veteranii hip-hop-ului românesc și-a îndeplinit visul de a locui pe meleagurile iberice și postează des imagini din locul în care s-a mutat. „Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”, și-a anunțat Tataee prietenii virtuali. „Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă”, a scris Tataee la una dintre fotografiile pe care le-a postat din Barcelona.

Întrebat de amicii săi virtuali când are de gând să se mai întoarcă în România, Vlad Irimia le-a spus sincer că o va face „de câte ori va fi nevoie”.

„O să iau în considerare acceptarea unui premiu pentru întreaga carieră în prima zi după ce am murit, poate voi realiza cel mai epic ***** în ultima zi din viața mea”, a scris Tataee de la B.U.G Mafia în cea mai recentă postare a sa.

Share Page

Close