facebook
Politica

Scandal in PSD ca la usa cortului: Codrin Stefanescu musca mana lui Dragnea!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu i-a spus lui Dragnea că nu el a participat la petrecerile de la vilele SRI sau la pactele de coabitare de la Cotroceni.

”Când eu eram în studiourile de televiziune și apăram colegii din PSD, îi apăram pentru că apăram partidul. Când Olguța Vasilescu a ieșit cu cătușe la mâini, eu am ieșit să o apăr, nu eram la tenis și la vile conspirative ale SRI, nu semnam pacte de coabitare pe la Cotroceni. Eu cred că ei, toți, au de dat o explicație în fața membrilor de partid, în fața delegaților care vor veni acolo. Sunt 4000 de oameni, oameni care aduc voturi, care se zbat pentru acest partid.

Eram la colegul dumneavoastră în emisiune, la Răzvan Dumitrescu, când am auzit mărturiile lui Sebastian Ghiță. Mi s-a făcut rău când am auzit despre întâlnirile din vie, despre petrecerile de la vilele SRI”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Ștefănescu a explicat că și-ar dori alegeri libere la Congres, nu constrânse de criteriul regiunilor.

”Eu aș vrea o listă a PSD, la acest Congres, nu lista lui Dragnea. Dacă conducerea actuală ne va permite să candidăm, noi voi candida. Și eu, și Șerban Nicolae, și Nicolae Bănicioiu, și Ecaterina Andronescu și alți colegi din PSD. Mi s-ar părea normal ca decizia să fie la delegați, nu să ți se îngrădească dreptul de a candida”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Share Page

Close