ACTUALITATE

Scandal la Antena 3! ”N-am vazut in viata mea om mai plictisitor ca Dragnea! Mai bine statea acasa!”

Realizatorea Antena 3 Dana Grecu si-a manifestat expansiv supararea ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu doreste ca Laura Codruta Kovesi sa fie demisa din fruntea DNA.

Intrebat de jurnalisti daca PSD va cere demisia lui Kovesi, duoa decizia CCR, Dragnea a raspuns ca nu are motive pentru o astfel de solicitare. „Noi ca partid nici in campanie, nici dupa alegeri nu am avut si nu avem de gand sa cerem revocarea celor trei procurori de la DNA, DIICOT si Parchet General”, a raspuns Dragnea, marti.

Raspunsul lui Dragnea a enervat-o foarte tare pe Dana Grecu.

„N-am vazut in viata mea un om mai plictisitor decat Liviu Dragnea. Oameni buni, daca nu aveti nimic de spus, stati acasa.

Daca nu e de acord cu demisia lui Kovesi, foarte bine. Deci gata, nu se mai poate, nu se vrea, a ramas Tariceanu singur pe plantatie. Dragnea este intr-un soi de dolce far niente, bine ca il tine treaz Ponta”, a atacat Dana Grecu.

Loading...

Grecu a facut aluzie la un raspuns al lui Dragnea privind atacurile lui Ponta la adresa sa. „Comentariile lui Victor Ponta sunt sanatate curata. Ma mentin treaz”, a spus presedintele PSD.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP