facebook
Politica

Scandal la Congresul PSD! Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu nu au fost lasati sa vorbeasca!

Votul la Congresul PSD a început înainte de ora 16.00, deşi candidaţii nu au avut ocazia să-şi susţină discursurile. Unii candidaţi s-ar arătat extrem de nemulţumiţi de situaţie, pentru că sunt puşi în situaţia de a vorbit în faţa unei săli aproape goale.

Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, candidaţi la funcţia de preşedinte executiv, au susţinut o declaraţie de presă comună. Bănicioiu intenţia să anunţe de pe scenă că îşi retrage candidatura în favoarea Ecaterinei Andronescu.

„Este un Congres cu foarte multe lucruri noi. În primul rând, nu-l invităm pe singurul președinte dat de PSD. Vă spun eu că nu a fost invitat. Și domnul Dragnea ar trebui să-i cedeze doamnei Dăncilă funcția de președinte al partidului. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în PSD! Nu acesta este PSD-ul. PSD este un partid de oameni serioşi. Deocamdată, nişte colegi au împrumutat nişte practici pedeliste”, a afirmat Bănicioiu.

La rândul ei, Andronescu a susţinut că şi-a depus candidatura pentru a le arăta colegilor mai tineri că se poate, însă jocurile au fost făcute înainte de Congres, iar ei i s-a părut „absolut umilitor” ca după mai bine de 20 de ani de activitate în partid să fie nevoită să stea „cu mâna întinsă” pentru a-i fi acceptată candidatura.

Sursa: stiripesurse.ro

Share Page

Close