Stirea Zilei

Scapa de negi in doar CATEVA ZILE, folosind ingrediente naturale!

Exista mai multe solutii naturale care te pot ajuta sa scapi de negi, indiferent unde pe corp de afla ei, scrie Secretele.com. Imbiba putin tifon in spuma de bere si aplica-l pe negii de pe maini. Reia procedeul in fiecare zi pana la disparitia negilor. Acest remediu poate fi folosit pentru toate partile corpului afectate de negi. Daca negii s-au intarit, poti folosi un remediu naturist mai puternic, ca de exemplu apa de mare. Apa de mare este un excelent remediu impotriva negilor. Ea contine minerale, sare si iod, care impreuna contribuie atat la uscarea negilor, cat si la accelerarea procesului de vindecare.


Citeste si: Cel mai simplu truc pentru a scapa de firele de par crescute sub piele! Daca observi schimbarile acestea pe piele sunt mari sanse sa AI CANCER!
Urechelnita (planta) are si ea proprietati de combatere a acestor probleme ale pielii. Asadar culege o urechelnita din gradina si las-o la macerat in solutie salina. Apoi ia o compresa sterila, inmoai-o in solutia rezultata si aplic-o pe negi, lasand-o sa actioneze o vreme. Este important sa repeti acest procedeu timp de cel putin 10 zile pentru a obtine cele mai bune rezultate.

13 aug 15:31