facebook
Monden

Schimbare surpriza la Antena 1: Cine o va inlocui pe una dintre cele mai frumoase prezentatoare?

A trecut o perioadă bună de când prezentatoarea Observatorului de weekend, Anca Lungu, și-a anunțat șefii că demisionează. După ce, în vară, a divorțat de soțul său, prezentatoarea Antenei 1 și-ar fi început viața alături de un milionar grec. Mai mult de atât, conducerea ar fi început să îi caute o înlocuitoare.

Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă, au mai povestit sursele citate, faptul că Anca Lungu a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar, pe care îl ţine ascuns. Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu milionarul grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Omul de afaceri este supranumit, de altfel, „Magnatul cosmeticelor”.

Potrivit wowbiz.ro, Anca se pare că va fi înlocuită de Octavia Geamănu. Aceasta va renunța la edițiile sale pentru a prezenta știrile, post pe care, de altfel, l-a mai ocupat uneori.

Octavia Geamănu, care este căsătorită cu Marian Ionescu, a revenit în televiziune, în vara anului trecut, la doar şapte luni de când a devenit mamă.

Share Page

Close