facebook
Politica

Scindare in Guvern: Un ministru anunta public faptul ca Tariceanu va candida la prezidentiale!

Vicepremierul României și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a mărturisit că își dorește ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze la alegerile prezidențiale și să iasă învingător.

Grațiela Gavrilescu este de părere că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îndeplinește toate criteriile pentru a fi Președintele României și este convinsă că mulți români își doresc acest lucru.

”După părerea mea, președintele ALDE, care este și președintele Senatului, îndeplinește criteriile pentru a fi unul dintre cei mai buni președinți ai României. Nu s-a luat în discuție ca domnul Tăriceanu să fie candidatul alianței la prezidențiale, dar eu mi-am exprimat părerea mea ca membru ALDE și am prezentat concluziile discuției de astăzi cu femeile din ALDE. În același timp, de ce să ne învârtim după deget? Să spunem lucrurilor pe nume: și foarte mulți români își doresc lucrul acesta. Important este să se treacă la negocieri. Mi-aș dori ca președintele meu să fie președintele Senatului și actualul președinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Cred că are toate atuurile să ne reprezinte pe noi, toți românii.”, a spus Grațiela Gavrilescu la România TV.

Share Page

Close