facebook
Sport

Si-a anuntat candidatura. Cine vrea sa fie noul presedinte al FRF?

Fostul international Ionut Lupescu si-a anuntat candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Alegerile sunt programate la 18 aprilie. Lupescu este in prezent director al Comisiei Tehnice a UEFA.

„Sunteti multi cei care mi-ati solicitat de-a lungul ultimului an sa imi pun experienta, cunostintele si pasiunea in serviciul fotbalului din tara mea. V-am auzit, am inteles, am cantarit si am luat decizia, conforma cu dorintele voastre, sa imi depun candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal”, a scris Lupescu intr-un mesaj postat duminica dimineata pe contul personal de Twitter.

Ionut Lupescu este al treilea candidat la presedintia FRF. Pana in prezent si-au mai anuntat candidaturile actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, precum si fostul fotbalist Marcel Puscas.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a stabilit la 12 ianuarie ca alegerile pentru presedintia FRF sa aiba loc in cadrul Adunarii Generale din 18 aprilie. Conform Statului FRF, termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este cu 15 zile inainte de data alegerilor.

Razvan Burleanu conduce Federatia Romana de Fotbal din 5 martie 2014, atunci cand a castigat alegerile pentru presedintie in dauna celorlalti trei candidati: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian si Sorin Raducanu.
AGERPRES

Share Page

Close