facebook
Sport

Simona Halep defileaza la Australian Open! A spulberat-o pe Pliskova si s-a calificat in semifinale!

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) a spulberat-o pe Karolina Pliskova (25 de ani, locul 6 WTA), în sferturile de finală de la Australian Open şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. 

Primul set a început slab pentru Halep, cu trei game-uri adjudecate consecutiv de cehoaica Pliskova, în 12 minute. Halep a revenit în game-ul 4, pe care l-a câştigat greu (era în acel moment 3-1 pentru Pliskova). După patru game-uri disputate, Simona Halep comisese 4 duble greşeli. Constănţeanca în vârstă de 26 de ani a avut apoi un parcurs fabulos! A luat alte patru game-uri consecutive, de o manieră spectaculoasă, şi scorul a devenit 5-3 pentru Halep, de la 0-3. Sportiva noastră a reuşit apoi să obţină şi cel de-al şaselea game consecutiv şi şi-a adjudecat primul set, după 38 de minute (6-3).

Al doilea set a început excelent pentru Simona Halep, care a luat primele trei game-uri. Sportiva noastră a câştigat 9 game-uri consecutive, din momentul în care a fost condusă cu 0-3 în primul set!! Karolina Pliskova nu a mai contat, practic, în joc, din momentul în care a avut 3-0 în primul set. Cehoaica a izbutit să ia un game abia când scorul era 3-0 în setul doi pentru Halep. Sportiva noastră a continuat apoi marşul triumfal şi a făcut 4-1. Cehoaica a redus apoi din diferenţă (4-2 pentru Halep), dar constănţeanca a făcut imediat 5-2.

Share Page

Close