facebook
Sport

Simona Halep e la pamant! Tocmai a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din cariera!

Simona Halep, numarul 1 mondial, a fost eliminata de la Indian Wells de Naomi Osaka, la capatul unui meci dezatruos, incheiat cu scorul 3-6, 0-6.

Meciul a fost unul in care Simona a pierdut fara drept de apel, jocul romancei fiind unul slab, cu multe greseli.

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, în vârstă de 20 de ani, se afla pe locul 44 WTA. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, Halep ieșind învingătoare de fiecare dată, pana astazi.

Simona Halep nu a fost deloc in apele ei astazi si chiar și-a chemat antrenorul, australianul Darren Cahill, după ce a pierdut primul set cu japoneza Naomi Osaka și a pierdut deja 3 game-uri din Setul al II-lea.

Simona Halep a avut un parcurs foarte frumos anul acesta – un singur meci pierdut, finala Australian Open, în care a ieșit învingătoare daneza Carolina Wozniacki. A urmat turneul de la Doha, din care Halep s-a retras înainte de semifinale, după o accidentare care o chinuia încă din primul meci susținut la Sydney.

Halep este a doua cea mai longevivă jucătoare pe prima poziţie a ierarhiei jucătoarelor profesioniste fără Grand Slam câştigat, după rusoaica Dinara Safina (26 de săptămâni).

Share Page

Close